Check also

Ushtrime për trup dhe të pasme të bukura (video)

Këto ushtrime mund t’i bëni në shtëpinë tuaj, pa qënë nevoja të shkoni dhe të harxhoni lekë në palestër. Në video do mësoni se si të keni një trup të bukur duke filluar nga këmbët, barku, e deri te të pasmet tuaja. Mjafton t’i kushtoni të paktën 30 minuta në ditë (nëse keni mundësi edhe më shumë) dhe do e ndjeni ndryshimin pas 1 muaji. Vera dhe plazhi vijnë shumë shpejt, prandaj mos humbisni kohë…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *