Check also

Trikot mund ti përdorni për të bërë disa veshje ( Wow)

E di që në garderobën tuaj nuk mungojnë trikot apo ndryshe të hapurat që ne veshim sipër bluzave. Ju mund t’i përdorni ato në shumë mënyra dhe forma. Me një triko mund të krijoni disa veshje super unik dhe thjesht unë jam e mahnitur nga idea që kam gjetur. Shiheni më poshtë në video dhe fillojeni përdoreni si kombinim.

https://www.instagram.com/p/BEQ6FY7i3TN/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *