Check also

Tre mënyra se si të bëni flokët kaçurrela

Flokët kaçurrela janë shumë të bukur sepse ta tregojnë flokun më të dendur dhe tiparet e fytyrës më të ëmbël. Vajzat që kanë flokë të drejta duhet të eksperimentojnë ndonjëherë duke u bërë kaçurrelse edhe e kundërta. Që të mos lodheni shumë që të gjeni mënyrat e duhura se si t’i bëni flokët kaçurrela, ju ndihmojë unë me këto tre mënyra super. Që jo vetëm t’i stiloni shpejt flokët por edhe të mos kuptoheni që në të vërtet flokët tuaj origjinal janë të drejtë.:D Ndiqni videon dhe për pesë minuta do të jeni gati.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *