Check also

Si t’i lyeni thonjë në mënyrë perfekte

Uaaa bezdija ime kjo pjesa kur lyej thonjtë edhe lyej gjysmën e gishtit :p . Por tani shpëtuam nga ky problem ,ja disa këshilla të vogla që ju t’i lyeni thonjtë shpejtë dhe saktë në mënyrë perfekte :

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *