Check also

Si të zbukuroni vezët për pashkët

Pashkët po afrojnë! Nuk është asnjëherë vonë për të dekoruar vezët në një mënyrë të veçantë dhe të bukur. Ka me qindra mënyra dekorimi dhe teknika se si mund t’i bëni ato. Një pjesë prej tyre bëhen duke blerë aksesorë gjysëm të gatshëm. Por ka plot mënyra të tjera si t’i bëni vetë pa harxhuar shumë. Në videot e mëposhtme do mësoni disa mënyra vërtetë të veçanta, të cilat me shumë mundësi nuk i keni parë më përpara.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *