Check also

Si të sillni “50 Hijet e Gray” në jetën tuaj seksuale!

Miliona njerëz anembanë botës pasi kanë lexuar librin ose kanë parë filmin “50 Hijet e Gray” mund të kenë dashur të bëjnë diçka ndryshe në jetën e tyre seksuale apo të provojnë disa skena apo lojra të reja  erotike që dikur mund t’ju jenë dukur Tabu apo mund të mos kenë pasur guximin e mjaftueshëm për ti ndarë ato me partnerin e vet.

set_fifty_shades_of_grey

Suksesin dhe famën e padiskutueshme të “50 Hijet e Gray” të autores E.L. James e pasqyrojnë më së miri mbi 100 milionë kopjet e shitura të librave anembanë botës dhe të përkthyera në mbi 50 gjuhë të ndryshme, si dhe shitjet rekord të  filmit të cilat tejkaluan vlerën e mbi  500 milionë dollarëve.

Demarkt-font-b-Cheap-b-font-Adult-Games-5pcs-set-Sexy-PU-Leather-Couple-Toys-2015

Skenat erotike dhe ato seksuale të fetishizmit të “50 Hijet e Gray” patën një ndikim tepër të madh në nxitjen e fantazizë seksuale, që u përkthye me një Boom të jashtëzakonshëm të shitjeve  të veshjeve, aksesorëve dhe lodrave sexy, të cilat patën një rritje mesatare prej 30% në nivel ndërkombëtar, sidomos pas shfaqjes së filmit në kinematë botërore .

loving-coupleNëse edhe ju dëshironi ti jepni më tepër gjallëri jetës seksuale me partnerin tuaj, një zgjidhje optimale në këtë rast janë dyqanet online, siç është rasti i Sekret.al, një ndër dyqanet më të njohur dhe më të mëdhenj në Shqipëri dhe Kosovë për produktet intime, veshjet erotike, vajrat e masazhit dhe një shumëllojshmëri lodrash sexy për ta bërë marrdhënien tuaj seksuale edhe më argëtuese.

couple-workout2

Përparësitë e dyqanit online Sekret.al në krahasim me dyqanet e tjera erotike janë mundësia e pagesës Cash pa pasur nevojë për kartë krediti dhe së dyti por shumë e rëndësishme, është edhe privatësia e klientit, i cili ka mundësi të kënaqë të gjitha fantazitë e veta seksuale duke porositur produktet e parapëlqyera pa u ndjerë aspak në siklet dhe duke qënë në anonimitet të plotë.

d9fd032d06dc9005fe0c793dbd0e5674b177d2f3_web-vajra-masazhi-sekret-shkurt2016

Gjithashtu gama e madhe e produkteve që ofron Sekret.al bën që çdokush, pavarësisht moshës apo preferencave dhe fantazive seksuale, të mund të gjejë gjithçka që i nevojitet për një jetë seksuale më të pasur, e cila sigurisht ndikon pozitivisht në mirëqënien fizike dhe psikologjike, si dhe në përmirësimin e marrdhënieve mes partnerëve.

Burimi : Lady Albania

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *