Check also

Si të mësoni kërcimin salsa (video)

Dëshironi të bini në sy apo të lini përshtypje të mira në festa apo dasma?
Kjo video do ju mesojë se si të kërceni salsa edhe në qoftë se është hera e parë që dëgjoni për këtë lloj kërcimi.
Nëse praktikoni me një partner/e të mirë, do e kini shumë herë më të lehtë. Askush nuk lind i ditur… gjithçka arrihet me vullnet dhe praktikë. Videoja e mëposhtme ju tregon hapat një nga një. Mund t’i bëni “pause” dhe mund t’a ktheni mbrapa atë derisa t’ia merrni dorën kercimit.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *