Check also

Si t’i ktheni kaçurrelat prapë në formë

Ne kaçurrelset në mëngjes zgjohemi pak të çuditshme 😛
Flokët kaçurrela duan shumë përkujdes gjatë natës që mos u prishet forma. Por ne prapë zgjohemi me flokët të shpurpuritur. Ja zgjidhja se si t’i rregulloni kaçurrelat pa e larë flokun çdo ditë dhe të zgjoheni e bukur në mëngjes:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *