Check also

Si të ‘fshini’ puçrat nga fytyra me anë të make up-it

Puçra është e kuqe dhe e fryrë, dhe kur e mbulon duket më e madhe. Si ta mbulosh?
Të duhet një korrektor i trashë, një ngjyrë më e hapur se e lëkurës. Si duhet: Vendosni krem puder, dhe më pas, duke përdorur një sfungjer të vogël, vendos shumë pak korrektor në majë të puçrës. Në videon e mëposhtme e keni më qartë të shpjeguar. 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *