Check also

Si të dekoroni gotat me ujë dhe manikyrë

Nëse në shtëpi keni gota të bardha porcelani dhe ju janë mërzitur sepse ju duken të thjeshta dhe si gjithë të tjerat. Atëherë ja ku e keni zgjidhjen, ju duhen vetëm disa manikyrë me ngjyra të ndryshme dhe ujë.:D Dhe gotat tuaja do të jenë të bukura dhe unike. <3

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *