Check also

Si të bëni vetë një byrzylyk

Byrzylyku është një forëm e mrekullueshme pvr të nxjerr në pah stilin tuaj. Nuk keni përse të harxhoni  shumë për një byrzylyk të ri dhe stil.  Ka shumë  mënyra kreative se si mund të bëni një byrzylyk por sot unë do t’ju mësojë vetëm njërin prej tyre. Ajo është e bukur dhe të lehtë për t’u bërë, madje kjo ide shumë lehtë mund të bëhet edhe varse.

Mënyra e parë: 

diy-ribbon-pearl-bracelet1

Mënyra e dytë:

How-to-Make-Easy-Braided-and-Beaded-Bracelet

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *