Check also

Si të bëni vetë modelin e flokëve më IN të momentit

Nëse ka një model flokësh që mund të konsiderohet revolucion për 2016-ën, ai është pa dyshim dy gërshetat e famshme franceze që kanë marrë përmasa të jashtëzakonshme . Gërshetat elegante tronditën gjithë botën e modës dhe provuan se këtë vit do të jenë modeli më IN. Dy gërshetat franceze janë kopjuar mjeshtërisht nga shumë personazhe të tjerë të njohur. Edhe shumë prej personazheve të showbiz-it shqiptar e kanë përqafuar këtë model flokësh dhe e kanë ndier veten rehat, sepse është një prej stileve që maskon ditët e këqija të flokëve. Po si mund t’i bëni vetë gërshetat? Ndiqni videon 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *