Check also

Si të bëni një model thonjsh me ngjyrë blu dhe shirit argjendi

Tashmë kemi sezonin që mund të eksperimentojmë edhe me ngjyrat e thonjëve. Sot do t’ju mësojë se si të bëni një super model me ngjyrën blu dhe me shirita argjendi. Është një model unik dhe shumë klas. Mund t’a bëni atë për çdo lloj rasti, duke filluar që nga ditet tuaja te zakonshme e deri në mbrëmjet klasike. Dëshironi të dini të gjitha detajet e këtij modeli? Atëherë po ju tregojë të gjitha hapat një nga një:

ManiMonday (1)

1. Vendosni në qëndër të gishtit shirita ngjitës që mos të lëvizin (si në figurë).

2. Me anë të manikyrit blu lyeni pjesën e fillimit të thoit.

3. Pasi të thahet manikyri vendosni shiritin argjend në çdo gisht.

Modeli është gati. Shpresoj t’ju pëlqejë.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *