Check also

Si të bëni një model flokësh të lirshëm

Jeni duke shpenzuar orë të tëra në parukeri për ndonjë mdoel flokësh të veçantë për të qënë sa më trend. Por jo gjithmonë është e nevojshme të shkoni në parukeri për të stiluar një model flokësh sepse këtë gjë shumë mirë e bëni edhe në shtëpi. Ndiqni videon e mëposhtme dhe për tre minuta do të keni bërë një super model. 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *