Check also

Si të bëni një manikyr me pika

Nëse doni që të jeni gjithë kohën fashion dhe thonjtë tuaj të kombinohen me çdo lloj veshje, atëherë ky model është ai që duhet të provoni. Është kaq pranveror dhe me stil. Modeli me pika , të jep mundësin të eksperimentosh me ngjyrat. Shembulli sotëm është me ngjyrën rozë e lehtë dhe pika argjendi, ju mund ta bëni këtë model me ngjyrat tuaja të preferuara. Ndiqni hapat e mëposhtëm:

  1. Lyeni njëherë bazën e thoit.
  2. Më pas me anë të një maje të hollë metali bëni pikat (mundohuni që pikat të jenë në madhësi dhe largësi  pothuajse të njejtë  nga njëra tjetra).

012714ManiMonday (1)

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *