Check also

Si të bëni një make up natyral

Ndonjëherë është shumë e rehatshme dhe e bukur të jesh natyrale dhe të ndihesh krenare që un jam kjo, Një make up natyral është mënyra më e mirë që mund të bëni në këtë periudhë që po fillon vapa. Unë ju sygjeroj këtë make up i cili është natural dhe shumë i thjesht për përditshmërinë tuaj dhe timen 😀

Hapat:
– Lyejeni me një ton të lehtë ngjyrë qershije pjesën lartë të syrit.
– Lejeni pjesën më poshtëme një ngjyrë kafe të hapur.
– Më pas bëni me anë të një furçe penelin si në foto.
– Lyeni qerpikët me rimel
Gati!

EyeMakeup (1)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *