Check also

Si të bëni një gërshet unik

Gërshetat nuk janë thjesht një model flokësh që mamaja apo gjyshja na realizonte kur ishim të vogla. Modelet e flokëve me gërshëta janë një trend i parezistueshëm në të gjithë botën. Sot do të japim një model shumë të thjeshtë, që do t’ju shpëtojë nga krehjet e shumta, do të jetë shumë praktik dhe i rehatshëm për ju, përveçse… tepër tërheqës dhe në modë. E di që do t’ju pëlqej shumë <3

https://www.instagram.com/p/BEINbuKpETO/?taken-by=fashiontutorials

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *