Check also

Si të bëni një dekor madhështor me trëndafila (të bërë vetë)

Trëndafilat kanë një çmim relativisht të lartë. Pavarsisht çmimit, njerëzit nuk ngurojnë t’i dhurojnë për raste të veçanta. Kjo e bën trëndafilin një nga lulet më të preferuara dhe domethënëse për jetën tonë. Kush nuk do dëshironte një dekor madhështor me trëndafila nga personi i zemrës apo njerëzit e tjerë të dashur? Ja një ide fantastike se si ta realizoni këtë me trëndafila të bërë vetë:

DIY to Rose Pot

Posted by Roses on Tuesday, March 15, 2016

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *