Check also

Si të bëni një bisht kali të lartë si Ariana Grande

Modeli që kap flokët Ariana Grande është vërtet i bukur. Por si asaj edhe ne do na duhet pak punën për ta përgatitur. Ky model është shumë stil dhe i veçantë, mund ta përdorni për ditë speciale apo për një mbrëmje :D. Një bisht kali i lartë jo vetëm që ju tregon më të gjata por ju tregon edhe me flokë të dendur edhe të gjatë, madje edhe tiparet ua vendos më në pah. Më vjen keq që vajzat që i kanë flokë e shkurtra nuk mund ta aplikojnë këtë model. Por për ju do kem supriza të tjera.

Për të gjitha gocat që i kanë flokët e hollë, ju rekomandoj të vendosin flokë me kapse, si në videon e mëposhtme. Ndiqni videon për çdo hap të modelin. 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *