Check also

Si të bëni manikyr unik me shirita

Manikyri me shirita duket elegant dhe me stil. U mërzitëm nga ata thonjtë me gure me ngjyra të njëtrajtshme thjesht jemi si të gjitha dhe kjo gjë s’më pëlqen. Është e mahnitshme se si një furçë e vogël mund të krijojë një efekt të tillë të veçantë për thonjtë tuaj!Është e bukur dhe e lehtë për të bërë. Thjesht aplikoni një shtresë të fortë bazë dhe pastaj shtoni disa ngjyra të tilla si blu dhe rozë duke përdorur furçë. Sigurisht ju mund të provoni ngjyra të tjera.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *