Check also

Si të bëni manikyr French vetëm për 9 minuta

Manikyri French është një nga llojet e manikyrëve më të përdorur dhe me të bukur për ne femrat. Por edhe i vështirë për t’u bërë në shtëpi, po kështu mendoja dhe unë 2 minuta më parë. Por tani po mendoja që nuk do shkojmë t’i bëjë më thonjë dhe të rri dy orë te estetistja. Fare mirë tashmë me anë të videos së mëposhtme ju mund t’i bëni thonjtë french, vetëm për 9 minuta. Kurse video është vetëm 1:54:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *