Check also

Si të bëni një lepurush vetë (duke përdorur oriz)

A jeni duke kërkuar për ide të lehta dhe zbavitëse artizanale për të dekoruar shtëpinë tuaj? Në videon e mëposhtme do t’ju tregojmë sesi të bëni një lepurush të vogël vetëm me një çorape duke e mbushur me oriz. Tingëllon pak e çuditshme se si mund ta bësh këtë gjë, por ta bësh këtë gjë është një porces vërtet i bukur. Është shumë e lehtë për tu bërë dhe s’ka nevojë që ta qepni. Nuk përdoret vetëm për dekor por ju mund t’ua dhuroni dhe fëmijëve tuaj këtë krijim të bukur.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *