Check also

Si të bëni këpucët tuaja më të kombinushme

E di! Të gjitha ne femrat kemi këpucë të cilat si kemi veshur asnjëherë dhe arsyet janë të ndryshme. Ndoshta prej ngjyrës së tyre, ndoshta ngaq nuk i kombinojmë dot me asnjë veshje apo fundja sna pëlqejnë më dhe na janë mërzitur. Ja se si mos t’i keni më këto shqetësime. Këpucët tuaja këtej e tutje do të kombinohen me çdo veshje , do t’ju duken sikur i keni blerë tani dhe nuk do e kuptoni që janë ato që keni veshur çdo ditë dhe ju janë mërzitur.

Hapat:

  • Ju duhet një ngjitës që t’ja vendosni këpucës, si në foto.
  • Një spray (nga ato që përdorin piktorët e rrugëve) e gjeni në dyqanet e materialeve të ndërtimit.
  • Më pas do e bëni me spray pjesën që dëshironi të ngjyrosni.

Po e njëjta gjë me këpucët e tjera.

CRAZY NEON CAP-TOE PLATFORM PUMPS CLASSIC BLACK CAP-TOE KITTEN HEELS

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *