Check also

Si të bëni dekor me shishe qelqi

Për ju që dashuroni lulet dhe nuk keni se ku t’i vendosni ato. Ja ku jam unë :P. Kam gjetur diçka të bukur edhe interesante. Ky model unik është perfekt për të vendosur lulet dhe të përdoret për dekor në ambjente të ndryshme të shtëpisë. Merreni këtë shembull si ide bazë pasi ju mund t’i krijoni vetë dizenjot e shishes prej qelqi me anë të shiritave dhe bojës. Ndiqni hapat me kujdes.

Ju nevojiten:

  • shishe qelqi
  • tapë
  • bojë akrilik (e gjeni ne kancelari)
  • furçë
  • gërshërë
  • ngjitës (normal)

Veproni si në fotot e mëposhtme. Në fund, lëreni të thahet boja dhe pastaj hiqni ngjitëset.

How-to-DIY-Nice-Vase-from-Recycled-Glass-Bottle-1

How-to-DIY-Nice-Vase-from-Recycled-Glass-Bottle-2

How-to-DIY-Nice-Vase-from-Recycled-Glass-Bottle-3How-to-DIY-Nice-Vase-from-Recycled-Glass-Bottle-4

How-to-DIY-Nice-Vase-from-Recycled-Glass-Bottle-5

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *