Check also

Si të bëni një model bishtkali të ulët

Këtë model mund ta përdorni për një rast të veçantë ose në jetën tuaj të përditëshme.

011816_TwistyLowPonytail (1)

Hapat:

1. Nisim duke i bërë flokët kaçurrela.
2. Më pas kalojmë gishtat e dorës në formë krehëri duke i dhënë valëzim flokëve.
3. Me anë të një krehëri gufojmë kurorën e kokës.
4. Ndani flokët tuaj përpara veshëve në të dy anët.
5. Pjesën mbrapa ndajeni dhe kapeni lartë.
6. Më pas formoni bishtin e kalit të ulët me një llastik flokësh.
7. Duke e liruar pjesën lartë të flokëve, me anë të gishtave të dorës përdridheni drejt qëndrës.
8. Më pas kapeni me kapse te bishti, si në figurë.
9. Në të njëjtën mënyrë bëni edhe pjesët anësore të flokëve.
10. Në fund përdorni spray për t’i ngrirë dhe ruajtur formën.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *