Check also

Si ta prisni pulën shpejt dhe në formën e duhur.

FXLXBSIGT19NGG3.MEDIUM

Gatimi është një art më vete dhe mjaft interesant për t’iu kushtuar. Por si çdo gjë tjetër ka edhe vështirësitë e veta. Mënyra se si ne e presim pulën është e lodhshme dhe në fund përfundojmë duke i prishur formën. Shumë e lehtë, unë mikja juaj sot do t’ju mësoj se si vetëm për dy minuta ju t’a prisni pulën në mënyrën e duhur edhe pa u lodhur aspak.

1. Si fillim i heqim pjesët e brëndshme.

FK07D4HGSUT1KDV.MEDIUM

2. Presim të dyja kofshët.

F0U0QS5GSUSNBY3.MEDIUM

3. Ndajmë pjesën e parakofshës nga kofsha.

FQLI61SGSUT1KE7.MEDIUM

4. Presim pjesën fundore të pulës gjithashtu edhe shtyllën kurrizore të saj, si në foto:

FULXF89GSUT1KDX.MEDIUM

5. Më pas e presim në mesin e gjoksit dhe e ndajmë atë në dy pjesë të barabarta.

F3OYBO7GT19NGBY.SMALL

6. Presim krahët dhe bëjmë ndarjen e parakrahut nga krahu.

FWROPZDGSUT1KE5.SMALL

7. I njëjti veprim edhe për pjesën e gjoksit duke e ndarë në mes.

FYERUERGT19NGCA.SMALL

8. Bëjini pak me vezë e miell dhe skuqini në tiganë. Ju bëftë mirë.

F2WQNNIGF06MHIH.MEDIUM

Burimi: instructables.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *