Check also

Seks, mjaft vetëm rutinë … është koha për të luajtur!

Jeta, si të gjithë e dimë, shpesh na bëhet rutinë në punë, në familje, në miqësi dhe pse jo, edhe në SEKS. Çfarë duhet të bëni për të parandaluar që rutina të na kthehet në monotoni? Ajo çka duhet bërë është që të ndryshojmë duke provuar gjëra të reja në jetën e përditshme dhe gjithashtu dhe në dhomën e gjumit. Një marrëdhënie në cift që nuk është “çelur” ende mund të ketë me të vërtetë nevojë për një “ndihmesë” në mënyrë që të mos “vyshket”. Por pyetja është se kujt dhe si?shoe_romance_007

A keni menduar ndonjëherë për një lodër seksi? Nuk po themi që ju mungon fantazia, por lojrat e vjetra tashmë mund t’ju kenë lodhur. Pra, le ta marrim këtë propozim si një “provokim”, si një mënyrë për të zgjeruar horizontet tuaja dhe për të përjetuar emocione të reja në jetën në cift.

Ju mund të pyesni: se cfarë mund të propozohet konkretisht?

– Para së gjithash këshilla më e mirë është që të diskutoni sëbashku: psh., të përballesh që në përvojën e parë me një lodër seksi “anal” të fshehur nën carcafë, mund ta vrasë emocionin përkundrazi që ta ndezë atë! Ndërsa në qoftë se vendimi është diskutuar dhe marrë me konsensus atëherë do të jini më të relaksuar dhe gati për të shijuar emocionet e një eksperimenti. Mos harroni se “të qenurit së bashku” do të jetë çelësi për të bërë që loja juaj “treshe” të funksionojë; prandaj e rëndësishme është të diskutoni për të zgjedhur një lodër seksi në varietetin e opsioneve të ndryshme (ka shumë zgjedhje!), ndoshta duke marrë këshilla nga ata që, si ne, njohim mirë karakteristikat.130509_Day03_Card012_5825-small-blog_1

– Shpesh herë kemi pengesa dhe ndihemi të turpëruar për të foluar për cështje të tilla. Por, kjo është krejt e zakonshme që të ndodhë herën e parë, dhe pse më pas gjithcka do t’ju duket interesante, argëtuese, joshëse dhe shumë provokuese. Ndoshta si fillim këshillohet të filloni me dicka “soft”, si për shembull një vaj masazhues, ose një body painting me cokollatë; nuk është një lodër seksi por megjithatë është një fillim premtues!

– Në rastin kur përvoja e parë rëzulton positive mjafton të zgjidhni “lodrën tuaj të seksit” që jo detyrimisht do t’ju shoqërojë në cdo moment intimiteti, por do ta përdorni kur dhe si të dëshironi psh: për t’u relaksuar përmes vibrimeve, për të zbuluar trupin e partnerit/es, për të cuar kënaqësisë në një nivel superior.

shutterstock154191479

– Po si të bëjmë që të zgjedhim lodrën e duhur? Cdo cift është i ndryshëm, ndaj ndiqni instiktin tuaj: disa kërkojnë një lodër seksi “diskrete” ndoshta të kamufluar në një buzëkuq apo sfungjer trupi; të tjerë gjejnë interesanten te dizajni; dikush te butësia e materialit dhe deri te teknologjia me pulsime dhe telekomanda të dedikuara etj. Edhe zgjedhja e lodrës së seksit është cështje shijeje: duhet të ketë formën që na pëlqen, madhësinë e duhur për ne, një erë të mirë etj. . E rëndësishme është hedhja e hapit të parë duke zgjedhur një (ose më shume se një) syresh, por nëse ju nevojitet një këshillë mund të konsultoni dyqanin më të madh online të lodrave të seksit në shqipëri www.sekreti.al. Padyshim, sekreti dhe përkujdesja nuk do t’j mungojë dhe sdo t’ju vërë në siklet në asnjë cast.

– Vishuni me kurajë dhe fantazi, hiqeni maskën e djalit/vajzës së mirë dhe lëreni veten të kapërcejë muret e zakoneve: do të gjeni padyshim intensitetin e një emocioni në jetën seksuale në cift që kishit menduar se e kishit humbur apo që se keni gjetur akoma. Pavarësisht moshës së ciftit, 20, 50 apo dhe me shumë, nuk është kurrë vonë për të luajtur…..së bashku.

full_silicon_sex_doll_male_masturbator_male_masturbator_toys

– Duhet të sqarojmë përfundimisht një ngatërresë. Kur flasim për sex toy mendja na shkon vetëm te një instrument prej gome! Por ju sigurojm që nuk është aspak kështu pasi avantazhet e përftuara nga lodrat seksi janë të shumta dhe jo detyrimisht vetëm seksuale! Le të vendosim pak rregull dhe të fillojmë nga thelbi. Keni menduar se jeta juaj mund të jetë më e mirë në cdo drejtim nëse marrëdhënia juaj me partnerin/en të mbushet me më shumë bashkëpunim? Nuk lodhemi së propozuari që lodrat e seksit janë aleatë të raportit seksual, të mirëqënies së cifteve (zyrtare ose jo! ).

– Një gjë është e sigurtë që seksi duhet jetuar në një mënyrë absolutisht natyrale, nuk duhet të kushtëzohemi nga tabutë që shpesh na e bëjnë të mendojmë sikur të jetë dicka e pisët, që duhet të turpërohemi, për të cilën nuk mund të flasim lirshëm.romance-9a

Por le të shohim sëbashku përfitimet kryesore dhe më të rëndësishme që do të merrni po të përdorni lodra seksi.

  • Përmirësim të humorit;
  • Përmirësim të jetës shoqërore;
  • Përmirësim të marrëdhënieve ndërpersonale;
  • Përmirësim estetik;
  • Përmirësim të vetëvlerësimit;
  • Përmirësim të përqëndrimit në punë;
  • Përmirësim të imunitetit.

– Një gjë është e sigurtë “lodrat e seksit” janë ndihmësi më i mirë për humorin e mirë të jetës seksuale në cift. Zgjedhja për këtë është e variueshme, psh: veza vibruese; kapëset e thithkave; masturbuesi; unaza fallike vibruese; e shumë të tjera që mund t’I konsultoni sipas shijes dhe instiktit tuaj duke lundruar të sigurtë në www.sekreti.al.love romance

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *