Check also

Risia e fundit e teknologjisë – Ora inteligjente që çdokush duhet ta ketë

Në kohët moderne kur axhenda jonë është tejet e ngjeshur dhe koha që kemi në dispozicon për aktivitetet tona është e limituar dhe kërkon një menaxhim sa më të mirë për të arritur objektivat tona ditore, një ndihmë tejet e madhe është Ora inteligjente në formë byzylyku.

Ky produkt, që shënon një risi të teknologjisë mund të gjendet te Dyqantaxi.com me një ofertë fantastike dhe mjafton vetëm një klikim ose telefonatë që ora t’ju vijë në adresën tuaj në Shqipëri dhe Kosovë, dhe nuk keni nevojë për kartë krediti, pasi mund të paguani në dorëzim.

Kjo orë ka shumë funksione të cilat do t’ju lehtësojnë tej mase  aktivitetin tuaj të përditshëm, sa në momentin që do të mësoheni me të,  me siguri që do të pyesni veten se si keni jetuar pa të më parë…? ! (Të njëjtën pyetje që i bëjmë sot vetes lidhur me telefonin tonë smartphone ))

Ja cilat janë përdorimet multifunksionale të kësaj ore inteligjente byzylyk që sinkronizohen me telefonat  Apple dhe Samsung dhe që  janë të përshtatshme në dizajn si për meshkuj ashtu edhe për femra:

  1. Asistent i mirëqënies tuaj dhe ndihmë e jashtëzakonshme në përditshmërieo2- asistent i mireqenies
  2. Monitoron aktivitetin tuaj fizik gjatë gjithë kohësmonitorues sporti
  3. Monitoron cilësinë e gjumit tuajmonitorues gjumi
  4. Është koherent me telefonin tuaj smartphone dhe madje bën edhe Selfieore me buton per kamera
  5. Karikohet thjesht nëpërmjet kompjuterit ose laptopit tuajore me usb

Burimi : Lady Albania

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *