Check also

Rimodeloni bluzat tuaja të vjetra (3 ide)

Keni bluza të vjetra që nuk i vishni më dhe ju kanë dalë nga qejfi? Në video e mëposhtme do mësoni sesi të ndryshoni komplet modelin e tyre dhe t’i bëni unike dhe stil. Në këtë mënyrë kurseni paratë tuaja dhe njëkohësisht nuk coni dëm bluzat tuaja të vjetra. Për më shumë ide dhe këshilla për veshjet, dhe jo vetëm, na vizitoni cdo ditë në blogun tonë.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *