Check also

Rimodelim super për atletet tuaja (DIY)

Atletet tuaja të thjeshta mund t’i rimodeloni vetë dhe t’i ktheni në këtë model të vecantë.

Ja cfarë ju duhet:

-Atlete

-Një copë lëkurë

-Gërshërë

-Një vizore

-Një hapëse vrimash

Shikoni fotot e mëposhtme.

24633124511_d559464e23_z

24358967049_25cfe9be2e_z

24099790323_5cc5a842ac_z-1

24633124791_47a72f7c71_z

24358966569_5b7d19925c_z

24431103050_eac0562c62_z
24431102360_730016f5dd_b
24453541720_e03fc04ec4_bBurimi: apairandasparediy.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *