Kategorite kryesore

Instagrami, çfarë nuk duhet të postoni

Instagrami është  një nga rrjetet sociale që përdoret më shumë nga të rinjtë. Pëlqehet për publikimin e fotove të ndryshme, selfieve, videove të shkurtra dhe dëshira për të patur sa më shumë followers.  Por, ka disa gabime që bëhen kur postojmë, të cilat nuk janë shumë të pëlqyeshme për…

Ora inteligjente për sigurinë maksimale të fëmijës tuaj në çdo moment

Për çdo prind siguria e fëmijëvë të tij është mbase çështja më thelbësore në jetë, pasi  fëmijët janë shumë të shtrenjtë dhe ne do të dëshironim mbrojtjen dhe sigurinë e tyre maksimale në çdo moment. Pikërisht për t’iu ofruar një zgjidhje tejet inovative prindërve, Dyqantaxi.com sjell orën inteligjente Kids Watch,…

Page 5 of 27« First...«34567»1020...Last »