Kategorite kryesore

Si të filetoni peshkun

Kjo metodë vlen për shumë lloje peshqish. Ka dhe disa lloje që kërkojnë mënyrë tjetër filetimi. Hapat e mëposhtme i keni të ilustruara edhe në foto. Fotoja është e ilustruar në natyrë, por e njëjta gjë vlen edhe po t’a filetoni në shtëpi. 1. Vendoseni peshkun në një sipërfaqe…

Si të bëni topuz të lirshëm

Topuzi është mënyra më e thjesht për t’i kapur flokët shpejt dhe bukur. Por kur ne e dizenjojmë atë në mënyrë të lirshëme atëherë ai bëhet edhe më i bukur. Ja se si ta arrini këtë gjë vetëm me pak hapa. Hapat: 1.Kapini flokwt bisht kali (pra lartë). 2….

Page 20 of 27« First...10«1819202122»...Last »