Check also

Nuk keni cfarë të vishni cdo mëngjes ? Ja disa ide kreative…

Është shumë e lehtë për të zgjidhur problemin e perditshem ‘ nuk kam asgjë për të veshur ‘. Mjafton të shikoni me sy të freskët veshjet në garderobën tuaj dhe përpiquni të imagjinoni se cilat pjesë të veshjeve mund të bëhet më interesante ose të transformohet në diçka të ndryshme dhe krijuese. Më poshtë kemi mbledhur disa ide që ju patjetër do ti gjeni të dobishme për ditët me diell të verës.

1. Le të shtojmë disa ngjyra plot jetë në një T-shirt të bardhë.

2200205-121212-650-1464598128

2. Transformoni pantallonat e shkurtra verore duke përdorur dantella.

2199755-38c65ecca576a917ebcbc6e0d00ed63f-650-1464598128

3. Ju mund të dekoroni në mënyrë perfekte xhepin e pasme duke përdorur temina.

2200055-121210-650-1464598128

4. Përdorni një vulë (ose ndonjë mënyrë tjetër printimi) për të bërë një T-shirt me mace ose figurë tjetër.

2199955-c0b0e03317b5f409d0786f2ce9c2f06d-650-1464598128

5. Kthejini këpucët e mërzitshme në elegante duke shtuar një tranzicion të bukur me ngjyra .

2200155-1-650-1464598128

6. Një jakë kreative e dekoruar nga disqe të vjetra.

2199655-9090-650-1464598128

7.  Ju mund të ringjallëroni fundin tuaj të vjetër duke përdorur disa rruaza

2199555-53e80471f9f914ba000c98d0e23889e4-650-1464598128

8. Një fund I gjatë mund te kthehet në nje fustan të lehtë dhe të rehatshëm.

2200255-1212121212121212-650-1464598128

Burimi: Bright Side

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *