Check also

Një vizitë në shtëpinë më të shtrenjtë në Europë (FOTO)

Njihet si “Shtëpia në formë flluske”, çmimi i së cilës arrin plot 351 bilionë paundë. Është shtëpia më e shtrenjtë në Europë. Ndodhet në Cannes, Francë, ka një dizajn tepër të veçantë, saqë kur e sheh të krijon përshtypjen e flluske të madhe dhe të bukur.
Dikur kjo shtëpi ka qenë në pronësi të stilistit Pierre Cardin dhe në ka plot 10 dhoma gjumi, dhomë ndenjie gjigande si edhe kopshte të mëdha,pishina.
Ndërtesa është projektuar nga arkitekti hungarez Antti Lovag dhe është ndërtuar midis viteve 1975 dhe 1989. Më shumë sesa një shtëpi teksa e sheh, ajo duket si një mini fshat.
cff cire-pierre-cardin-bubble-house-swimming-pool-4 ddddggg kryesore14 palais-bulles

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *