Check also

Një paketim special për dhuratat (me letrën e bukës)

Ju blini cdo ditë bukë dhe pasi e mbaroni atë, letrën që mbështjell bukën e hedh poshtë? Keni bërë gabim, sepse me të ju mund të dekoroni një paketim special për ditëlindjen e personave që ju keni përzemër. Të gjithë përdorin kartonat me happy birthday lartë kur ju shumë mirë mund të dhuroni dicka ndryshe. Me ne ju bëni diferencën :D. Na ndiqni!

Easy Easter Goodie BagsSee full written instructions here: http://bzfd.it/1T6PvaT

Posted by Nifty on Friday, March 25, 2016

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *