Check also

Një kornizë e veçantë për të vendosur foto (DIY)

Kapset e rrobave nuk janë vetëm për të varur rrobat por mund t’i përdorim për shumë dekorime në shtëpi. Me pak ide kreative ju mund të bëni një korniz të veçantë ku mund të vendosni të gjitha kujtimet e bukura që dëshironi t’i shihni çdo ditë. Ja se si tarealizoni vetë këtë gjë:

– Vizatoni një rreth të madh dhe të vogël në karton për të bërë një unazë.(si në foto)
– Vendosni kapset të gjitha një nga një.
– Dhe më pas vendosni fotot tuaja të preferuara.

 

DIY-Clothespin-Picture-Frame

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *