Check also

Një film për historinë e dashurisë së çiftit Obama (VIDEO)

“Është vera e vitit 1989, ai është një i ri që aspiron të bëhet avokat në një firmë ligjore në Chicago, që përdor një makinë të ndryshkur, pi cigare dhe dëgjon Janet Jackson. Ajo është avokate e suksesshme, e cila ka për detyrë të jetë mbikëqyrësja e tij.”

Historia e një ndër çifteve më të komentuar presidencialë, do të bëhët e njohur për të gjithë. Ajo vjen në filmin “Southside With You”

Filmi flet për fillimin e historisë së dashurisë së Michele dhe Barack Obama.

I interpretuar nga aktorët Parker Sawyers (Barack) dhe Tika Sumpter (Michelle), i shkruajtur dhe i drejtuar nga Richard Tanne, filmi që ka si producent këngëtarin John Legend, pritet të dalë në kinema në muajin gusht.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *