Check also

Si të bëni një dedikim të veçantë (vetë)

Një mikesha juaj apo një person tjetër i dashur për ju, ka ditëlindjen. Të gjitha dhuratat kushtojnë dhe në fund askush prej nesh s’mbetet i kënaqur. Kam një ide, që jo vetëm personi i zemrës ta pëlqej por edhe ju mos të harxhoni më aq shumë para. Një dedikim që do ta mbaj gjithmonë me vete dhe do t’ju kujtoj. Një varse çelsash e bërë me shumë dashuri:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *