Check also

Në një univers paralel, ku kafshët dhe njerëzit ndryshojnë rolet (FOTO)

Imagjinoni një univers paralel. Ku kafshët të kenë marrë rolet e njerëzve. Ilustrimet e mëposhtme tregojnë se si do ishin rolet e njerëzve dhe kafëshve nëse do të ndryshonin vendet.

Jo çdo rast është i këndshëm.

satirical-animal-right-comics-parallel-universe-27

satirical-animal-rights-illustrations-parallel-universe-5-571a24ee56c00__700

satirical-animal-rights-illustrations-parallel-universe-9-571a24f680f6f__700

satirical-animal-rights-illustrations-parallel-universe-12-571a24fd82055__700

satirical-animal-rights-illustrations-parallel-universe-14-571a250163579__700

satirical-animal-rights-illustrations-parallel-universe-19-571a250e0c5f7__700

satirical-animal-rights-illustrations-parallel-universe-20-571a251089372__700

satirical-animal-rights-illustrations-parallel-universe-27-571a251f908ba__700

satirical-animal-rights-illustrations-parallel-universe-33-571a2529db39d__700

satirical-animal-rights-illustrations-parallel-universe-34-571a252bb8d3c__700

satirical-animal-rights-illustrations-parallel-universe-42

Burimi : boredpanda.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *