Check also

Mesuesja perdor LEGO per te shpjeguar matematike nxenesve

LEGO jane tashme nje nga lodrat me te preferuara per femije, por nje mesuese ka gjetur nje perdorim tjeter fantastik per edukim/zhvillim me kete super loder, si nje ndihmese per matematiken! Alycia Zimmerman, nje mesuese e klases se trete ne New York, i perdor ato per te shpjeguar thyesat, shumezimin ne katror dhe koncepte te tjera matematikore.
“Ne klase, tullat e vogla jane tashme menyra ime e preferuar per tu manipuluar gjate shpjegimit,” shkruan ajo ne nje artikull per “Scholastic” qe shkon me thelle ne shpjegimin e potencialit te perdorimit te tyre.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *