Check also

Mësoni të kërceni Tango (Video)

Tango si kërcim e ka origjinën nga Argjentina. Lëvizjet janë strikte dhe të kontrolluara. Mundohuni të mbani një qëndrim kukulle gjatë kërcimit. Për më shumë shikoni videon e mëposhtme:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *