Check also

Mënyra perfekte si të largoni xhelin dhe të kujdeseni për thonjtë

Pjesa kur ne bëjmë thonjtë te estetistja është shumë e bukur dhe thonjtë janë mjaft të kuruar. Por pasi kalon një muaj, atëherë ne përballemi me probleme të vështira. Si të heqim xhelin nga thonjtë, thonjtë na këputen dhe gjithçka shkon keq. Unë e kam një zgjidhje për ju dhe për veten time. Në videon e mëposhtme keni mënyrën më efikase se si ta hiqni xhelin nga thonjtë pa i dëmtuar ata dhe si të kujdesni më pas për thonjtë.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *