Check also

Manikyr pranveror me shirita vertikal (neon)

Neoni ngelet gjithmonë trend dhe stil nuk del asnjëherë nga moda. Pranvera dhe vera janë stinët që na lejon të bëjmë kombinime dhe çmendurira me ngjyrat e veshjeve, make up-it dhe thonjëve. Një model me tre shirita sportiv dhe elegant gjithashtu, është mënyra më e mirë për t’i then stinve të ngrohta. Hello!

Hapat:

  1. Lyeni një herë thonjtë me manikyr neon.
  2. Vendosni tre shirita të hollë në qëndër të thoit ( ngjitës që të mos lëvizin)
  3. Më pas lyeni thoin me çdo ngjyrë që shkon me neonin dhe që ju ju pëlqen.

T’i gëzoni!

ManiMonday4 (1)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *