Check also

Makarona me salçiçe (diçka e veçantë)

Këto dy ushqime janë të preferuarit e fëmijve (dhe ne të rriturit nuk e mhojmë që na pëlqejnë). Meqënse nuk ju kam mësuar shumë nga kuzhina sepse s’dua t’ju lodh. Edhe sot ju kam sjell një gatim shumë të lehtë për t’u bërë dhe super të shijshëm. Më shumë është një përgatitje argëtuese se sa e lodhëshme. Makarona me  salçiçe, por duke i ndërthurur bashkë. Ndiqni fotot e mëposhtme dhe mos nguroni t’i provoni :D.

 

How-to-DIY-Creative-Spaghetti-Hot-Dog-700x465

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *