Check also

Majdanozi, dobitë që sjell për trupin përdorimi i tij

Konsumi i majdanozit ka një rol të rëndësishëm dhe sjell shumë dobi për shëndetin. Ai është i përbërë nga acidi folik, që është si një tonik për zemrën.

Ja disa dobi që vijnë nga majdanozi:

Redukton rënien e flokëve nga vaji që përmban, duke bërë një masazh të skalpit.

Përdorimi ditor i majdanozit ul dhimbjet e kyçeve, për shkak të vlerave anti-inflamatore të tij

Luan një rol në parandalimin e tumoreve.

Mbron shëndetin e syrit.

Nëse kaloni orë të tëra para kompjuterit, atëherë duhet të konsumoni majdanoz më shpesh. Shkencëtarët e Universitetit të Veronës kryen një studim në vitin 2014 mbi potencialet e substancave natyrale në luftën kundër alergjive.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *