Check also

Lulet që pastrojnë ajrin në shtëpi

Bimët kanë fuqinë për të pastruar ajrin brënda në dhomën tuaj, si edhe për të qenë qetësuese.  Ja cilat janë lulet që duhet të keni për të patur ajër të pastër në dhomën tuaj:

Aloe Vera 
Është bimë e pavdekësisë me një nga aftësitë më të mëdha për të mbajtur pastër ajrin.

How-To-Use-Aloe-Vera-For-Hair

English Ivy Plant

Efikasiteti i saj për pastrimin e ajrit është i matur në 94%.

english-ivy.jpg.638x0_q80_crop-smart

Snake Plant

mother-in-laws-snake-plant-400x600

Levander

Përvec se pastron ajrin, shërben edhe për të qetësuar stresin dhe ankthin. Gjithashtu ndihmon për një gjumë më të qetë.

TB2rrzvaVXXXXXNXpXXXXXXXXXX_!!719375434

Jasmine 

Era e kësaj bime të mrekullueshme jep një efekt  qetësues dhe një aromë të mirë për shtëpinë tuaj.

jasmine-plant

Fikusi

Pastron ajrin, por edhe shërben si një dekorim i vecantë për dhomën tuaj.

--450-600

Ka edhe përfitime nga bimët të tjera përvec ajrit të pastër :

Aromë më të mirë

Reduktim i stresit

Përmirësim i funksionit të trurit

Më pak ankth

Parandalim për disa sëmundje

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *