Check also

Lodrat e seksit: ide dhurate perfekte per festa

Hispanic couple hugging on bed

Lodrat e seksit janë një ide e përsosur për dhuratë për të rindezur pasionin dhe vënë në lojë fantazitë e partnerëve seksualë dhe më gjerë. Ky shkrim vjen si një udhërrëfyes për t’i ardhur në ndihmë kujtdo për atë se cfarë të zgjedhë dhe për kë ta bëjë këtë zgjedhje.

Për shembull Krishtlindja me gjithë domethënien e saj fetare si një nga festat më të shumëpritura të vitit përkon dhe me dëshirën për lodra shtrati; ku shpesh të dyja ecin dora-dorës (për shembull vitin e kaluar pema e vitit të ri në Milano u dekorua me lodrat e seksit ose pema e Krishtilndjes në Paris e artistit McCarthy kishte një formë të dykuptimtë e krahasuar me një lodër seksuale). Ekziston edhe një korrelacion i tretë në mes të dyjave, sepse tashmë nuk është aq e çuditshme apo skandaloze që të dhurosh lodra të tilla për festën e krishtlindjeve ose të fundvitit.cuddle-after-sex_0

Sigurisht, lodrat seksit nuk i dhurohen nënës apo vjehrrës, por ndoshta është një gjetje perfekte për ide dhuratë ndaj miqve apo natyrisht partnerëve tuaj. Një dhuratë që do të jetë e pranueshme dhe që mund t’ju ndryshojë çdo gjë në vitin tuaj të ri në qoftë se ju e përdorni atë për t’u argëtuar plot fantazi duke pritur vitin e ri. Lodrat e seksit janë të këndshme dhe ndihmojnë marrëdhënien në çift dhe c’ka bën që ato të mos konsiderohen aspak si një instrument perversiteti.IndiaTv6639ca_australian-sex

Po përse pikërisht në festa? Sepse festat janë një moment i mirë për të bërë dhuratë dicka që është jashtë të zakonshmes drejtuar ndaj një personi shumë të dashur për ju. Sepse një lodër seksi është një rast i mirë për të patur qasje të reja të jetës seksuale me vetveten apo në cift, duke zbuluar kështu botë të paeksploruara më parë. Pëpara se të kryeni një blerje në sex shop këshillohet që të hetoni nëse personit që doni t’i bëni një dhuratë të tillë mund ta pëlqejë atë. Në rast të kundërt hiqni dorë nga blerja! Në fakt, një dhuratë e tillë është shumë personale dhe intime në të njëjtën kohë, dhe ndokush me mendje dhe botë pak të mbyllur mund të ndihej thellësisht i ofenduar.

Por le të shohim disa kategori të mundshme për t’i përshtatur si dhuratë një lodër seksi perfekte:sex-toys

  • Shoqja beqare. Pa dyshim në këtë rast një vibrator “butterfly” ose “rabbit” është një dhuratë perfekte për të ndezur netët e trishta të vetmisë duke zbuluar stimulime kënaqësie të paprovuara më parë dhe pa shumë mendime. Këto lodra janë bërë të famshme dhe nga filmi shumë i ndjekur Sex and The City. Po çfarë janë në të vërtetë? Këta janë vibratorë për të stimuluar jo vetëm organin femëror në siperfaqe por edhe klitorin shumë të dëshiruar, përmes disa formash të dedikuara dhe vibruese (në formë fluture apo lepuri). Vibratorët luajnë me shpejtësi të ndryshueshme sipas dëshirës duke shtuar kështu kënaqësinë tuaj në nivele maksimale. Orgazma është e siguruar!
  • Partneri i zjarrtë. Mund të provoni të dhuroni një kit bondage soft, si në 5o Hijet e Greit……..që mund të rezultojë një ide gjeniale dhe mbi të gjitha argëtuese.

s_2099865b

  • Partneri joekspert. I cili vuan nga ankthi i paraqitjes dhe frikës se nuk di mjfatueshëm për t’ju kënaqur, do të ishte e udhës t’i dhuroni një unazë vibruese që mund të zgjidhte shumë nga problemet e tij: shume i lehtë për ta vendosur në organin mashkullor, nuk jep aspak shqetësim dhe është një stimulues perfekt për të dy partneret njëkohesisht duke përjetuar emocione të rralla dhe shumë interesante.small_1430872011

Në qoftë se këto ide nuk ju kënaqin mjaftueshëm fantazitë tuaja dhe nëse i keni mbushur 18 vjeç atëherë mund të vizitoni në dyqanin online të seksit në Shqipëri : Sekret.al ku padyshim siguria dhe privatësia juaj është krejtësisht e garantuar!

Lundrim dhe lodrim të mbarë!!! 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *