Check also

Krijohen DRITARET SMART

Zhvillimet teknologjike nuk kanë të ndalur dhe na suprizojnë gjithmonë. Nuk do të keni më nevojë për të blerë perde apo grila, mjafton të keni një dritare SMART.

Dritaret inteligjente janë programuar për të parë në mjedisin e jashtëm ose jo në varësi të ciklit ditor të kohës.

Mund të kontrollojnë futjen e sasisë së dritës dhe të nxehtësisë në shtëpi.

Kur koha të jetë e ngrohtë dritaret do të fusin më pak dritë për ta mbajtur të balancuar temperaturën e shtëpisë.

Gjithashtu për pjesë të ndryshme të ditës mund të lejojnë më shumë ose më pak dritë për të rregulluar ndriccimin apo temperaturat e dhomës sipas nevojave të banorëve të shtëpisë.

Prodhohen me një teknologji shumë moderne, ekologjike dhe jo e dëmshme për shëndetin.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *