Check also

Këshilla për një fytyrë pa push, të pastër dhe të hidratuar

Kujdesi për fytyrën ka qënë gjithnjë i rëndësishëm për femrat, pasi fytyra jo vetëm që është kontakti ynë i parë me njerëzit, por edhe për vet faktin se lëkura e fytyrës është shumë delikate dhe lejon të vihen në pah problematikat dhe shenjat e moshës. Prandaj një fytyrë e pastër, e shëndetshme dhe e lëmuar mbetet gjithnjë shumë e rëndësishme për çdo femër pavarësisht moshës.

Nëse mendoni se për të patur një fytyrë të bukur duhen patjetër shumë trajtime estetike gaboheni, pasi lëkura e fytyrës kërkon në rradhë të parë pastërti dhe përkujdesje të vazhdueshme gjatë përditshmërisë suaj.

Dyqantaxi.com sjell një pajisje revolucionare për fytyrën, një set depilator origjinal Braun me 4 furça pastrimi, i cili është ideal për heqjen e qimeve dhe pushit në fytyrë, si dhe realizon njëkohësisht një pastrim të thellë të fytyrës.

Depilatori Braun lejon heqjen e qimeve dhe pushit në fytyrë duke siguruar një fytyrë të lëmuar për 4 javë. Kjo pajisje, e cila punon me bateri, është 100 % rezistente ndaj ujit dhe mund të përdoret edhe në dush. Nuk krijon irritime dhe heq edhe qimet më të shkurtra deri në 0.2 mm.

Depilatori mund të përdoret për heqjen e qimeve në të gjithë fytyrën, përfshirë zonën midis vetullave, sipër buzëve, mjekrën etj.

fdgdfg

Depilatori origjinal Braun vjen në set së bashku me 4 furça dhuratë, të cilat janë shumë të nevojshme për pastrimin e thellë të fytyrës duke i dhënë lëkurës butësinë dhe shkëlqimin e duhur.

Furçat, të cilat janë të përshtatshme për të gjitha tipet e lëkurës, shërbejnë për eksfoljimin e thellë të lëkurës, për hapjen e poreve dhe largimin e papastërtive nga lëkura, për largimin e  qelizave të vdekura, si dhe janë ideale për përhapjen e kremit hidratues në mënyrë të njëtrajtshme në të gjithë fytyrën, duke i dhënë lëkurës një butësi të mëndafshtë për një kohë të gjatë.

Untitled.jpfghgg

Ky depilator origjinal Braun vjen në adresën tuaj kudo në Shqipëri dhe Kosovë, vetëm përmes një klikimi ose telefonate në Dyqantaxi.com

Burimi: Lady Albania

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *