Check also

Kërcimi me litar, forma më e mirë për të humbur peshë

Ushtrimi më i lehtë për nga nevojat e komoditetit është kërcimi me litar . Por duhet të dini se ky ushtrim është në gjendje të djegë më shumë kalori se çdo lloj tjetër ushtrimi fizik. E bukura e këtij ushtrimi është se këtë mund ta bëni se bashku me fëmijët e tu.

Kercim-me-litar-480x400

Disa kërcime me litar janë në gjendje që të eliminojnë urinë për disa orë në vazhdim, duke u bere dhe forma me e mire e dobesimit, zbuloi një studim i realizuar nga ekspertë japonezë. Sipas tyre, kërcimet në të njëjtin vend, realizuar për disa minuta, përbëjnë gjithashtu mënyrën më të mirë për të reduktuar marrjen e kalorive dhe realizuar një dietë të suksesshme.

jump

Tek pothuajse të gjithë vullnetarët vihej re një ndërprerje e oreksit, ndërsa ndienja e urisë shfaqej tek ata me disa orë vonesë, edhe pse nuk kishin konsumuar mëngjes dhe kishin realizuar një aktivitet të rëndësishëm fizik. Ekspertët besojnë se lëvizja ulje-ngritje e trupit është në gjendje, që në një farë mënyrë, t’i dërgojë trupit sinjale, që bllokojnë enzimat tretëse dhe hormonin, i cili krijon ndienjën e urisë.

Nëse ju mungon një aksesor i tillë në shtëpi atëherë mund ta gjeni tek Dyqantaxi.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *